INFORMACIÓ GENERAL

   - Calendari de preinscripció: Del 27 de maig al 3 de juny

   - Oferta inicial de places:

 

 

 

 

 

  

   - Informació de quotes

   - Criteris baremació Batxillerat 

   - Calendari preinscripció i matricula 

PASSOS A SEGUIR PER TRAMITAR LA PREINSCRIPCIÓ

   1. Omplir la sol.licitud a través del següent enllaç:

Per omplir la sol.licitud electrònica cal l'identificació d’un dels tutors (si l’alumne/a es menor d’edat) o de l’alumne/a, mitjançant el servei d’identificació IdCat Mòbil (o qualsevol certificat digital vàlid) i el número d’identificació de l’alumne/a (IDALU)

  2. En cas d'omplir la sol.licitud informàtica, preparar la següent documentació (fotografiada o escanejada)

 
  • Resguard de la sol.licitud que has obtingut en el pas nº 1

  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment en família o institució, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

  • Els DNI's de les persones sol·licitants (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) que s'inclouen a la sol.licitud o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen. En cas que l'alumne sigui major d'edat o faci els 18 anys durant el 2o2o, document identificatiu només de l'alumne.

  • El DNI de l'alumne o alumna

    De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. El director o directora o la persona titular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

  • Les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d'un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació escanejada o fotografiada que els acredita.

 

3. Tant per la sol.licitud electrònica com la sol.licitud informàtica cal enviar també:

  • Targeta sanitària CATSALUT

  • Full de tria de matèries de modalitat:   
 
 3. Enviar tota la documentació a l'adreça de correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 
 4. Quan el centre rebi la informació i comprovi que tot és correcte us enviarà un correu de confirmació de la documentació rebuda.
 
És important que reviseu la bústia del vostre correu electrònic ja que el centre es comunicarà amb vosaltres a través d'aquest mitjà. 
 

LINKS RELACIONATS AMB EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

     

 

L'Institut en formem part

 

         

Moodle

 

Escola d'Hostaleria d'Osona

Meteo Tona

 

Contacte

 

c/Torres i Bages 32      •     08551 Tona     •     Tel IES Tona: 93 812 57 23     •     Tel EHO: 93 887 08 54