El Programa d'Excel·lència a l'Institut de Tona neix fruit d'una inquietud compartida pel Claustre de professors del centre, per tal d'oferir un element de millora i motivació a l'alumnat que fins al moment ha tingut un bon rendiment acadèmic. 

El programa comprèn diferents propostes per donar-hi accés al major nombre d'alumnes possibles; per això, hi ha plantejaments adreçats als alumnes d'ESO i d'altres adreçats als alumnes de Batxillerat.

 

Alumnat d'ESO

L'alumnat tria una de les àrees en la qual no obté resultats òptims i pot realitzar un treball, dissenyat pels professors de cadascuna de les àrees, per tal de millorar la seva nota mitjana a final de curs.

 Alumnes d'ESO guardonats amb el premi d'Excel·lència el curs 2015-2016

Alumnat de Batxillerat

El projecte va destinat a dos alumnes que cursin 1r de Batxillerat, tenint en compte els dos millors expedients de la primera avaluació. Aquests alumnes faran classes de suport a un total de 8 alumnes de 1r i 2n d'ESO un dia a la setmana durant 2 hores, i formaran part del projecte Estudi Assistit.

Les recompenses que obtindran seran la participació en "La Junior University", a la Universitat de Vic, i en un curs de l'Institut de recerca Biomèdica de Barcelona.

 

Treballs de recerca

Els millors treballs de recerca es proposen per presentar-los als diferents premis que es convoquen a Catalunya.

Els dos o tres treballs amb notes més altes es presenten en un acte públic durant la Setmana de la ciència i obtenen una compensació per part del centre.

 

 

 

L'Institut en formem part

 

         

Moodle

 

Escola d'Hostaleria d'Osona

Meteo Tona

 

Contacte

 

c/Torres i Bages 32      •     08551 Tona     •     Tel IES Tona: 93 812 57 23     •     Tel EHO: 93 887 08 54